Se, hvor meget din og naboens bolig er værd

På bolighed.dk kan du tjekke, hvor meget din og naboernes boliger vurderes at være værd netop nu. Læs, hvad du ellers kan se.

Hvad er min bolig værd?

På bolighed.dk kan du bl.a. se et bud på, hvad din bolig er værd lige nu, og hvad andre boliger i nærheden vurderes at være værd.

Ikke alle boliger er på bolighed.dk

Det er ikke alle ejerboliger, du kan finde på bolighed.dk. Men ifølge direktør Niels Ranum er målet at få så mange ejerboliger som muligt med – han kan dog ikke sige hvornår.

I øjeblikket er det ikke muligt at få oplysninger på:

 • En mindre andel af almindelige ejerboliger
 • Fritidshuse
 • Villalejligheder
 • Boliger ejet af virksomheder
 • Boliger helt eller delvist anvendt til erhverv
 • Andelsboliger
 • Lejeboliger

Du kan kontakte bolighed.dk, hvis din bolig ikke findes på sitet.

På den nye side bolighed.dk kan du nu tjekke, hvad din og de nærmeste boliger i nabolaget vurderes at være værd lige nu.

Det er de 3 banker Sydbank, Spar Nord og Arbejdernes Landsbank samt Nykredit, der står bag bolighed.dk, hvor du nemt at få en række oplysninger om din egen og 1,26 millioner andre huse og lejligheder i Danmark.

Tjek, hvad din bolig er værd og forventet prisudvikling

Ved at indtaste din (eller en anden) adresse, kan du se, hvor stor boligen er og få anslåede bud på:

 • Hvad boligen er værd nu.
 • Hvor meget den er steget eller faldet det sidste år.
 • Den forventede prisudvikling det næste år.
 • Hvor meget den er værd i forhold til andre boliger med samme postnummer.

Samtidig kan du få en række mere detaljerede oplysninger om den pågældende bolig, fx størrelsen på grunden, ejendomsskatten, og hvad den seneste salgspris var.

Se, hvad naboernes boliger vurderes til på luftfoto

På et luftfoto kan du samtidig se, hvor meget boligerne i nabolaget vurderes at være værd, hvilke boliger der er blevet solgt inden for det seneste år og til hvilken pris, samt hvilke boliger der er til salg.

Hvad er min nabos bolig værd?

Sammenlign din - eller andres - boligs kvadratmeterpris med andre boliger i kommunen, og se, hvad den tidligere er blevet solgt for.

Stol ikke helt på vurderinger på bolighed.dk

Oplysningerne og de anslåede vurderinger og prognoser på bolighed.dk er baseret på en række offentlige databaser, som bolighed.dk trækker og regner videre på. Der kan dog være fejl i flere af databaserne, og derfor kan du ikke stole helt på oplysningerne. Samtidig trækker det ned i en evt. salgspris, hvis din bolig er i dårlig stand, mens det omvendt kan gøre din bolig mere værd, hvis du har lavet et ekstra badeværelse, men det ikke er registreret nogen steder.

Du har dog selv muligheden for at tjekke og rette evt. fejlagtige eller mangelfulde oplysninger i fx BBR.

Bolighed.dk anslår selv, at ramme indenfor 5 % af handelsprisen på næsten halvdelen af alle handler, og inden for 20 % på op mod 9 ud af 10 handler.

Få besked, når din boligs værdi ændrer sig

På bolighed.dk har du også mulighed for at registrere din bolig – dit BoligCV – og dermed kan du bl.a. få besked, når:

 • Din boligs – eller en anden bolig, du følger - værdi ændrer sig.
 • En bolig sættes til salg eller bliver solgt i dit lokalområde.
 • Nogen kigger på din bolig, eller følger den.
 • Nogen ønsker at komme i kontakt med dig.

Hvad kan du gøre, hvis oplysninger om din bolig er forkerte?

Bolighed modtager deres informationer fra offentlige kilder. Hvis du opdager, at en eller flere oplysninger om din bolig ikke stemmer overens med virkeligheden, kan du gå ind på OIS.dk og tjekke, hvilke oplysninger der er angivet der. OIS er en statslig database, der samler en række oplysninger om ejendomme i Danmark.

Hvis oplysningerne om din ejendom også er forkerte i OIS, skal du kontakte teknisk forvaltning i din kommune for at få dem rettet.

Hvis oplysningerne på OIS er korrekte, men forkerte på Bolighed, kan du tage kontakt til Bolighed for at få det rettet.

Hvad kan du gøre, hvis du vil have oplysninger fjernet?

Bolighed oplyser, at de ikke sletter boliger eller informationer fra hjemmesiden, fordi alle informationer stammer fra offentlige tilgængelige kilder og registre. Disse informationer er altså stadig tilgængelige for alle, selvom de bliver slettet fra Bolighed.

Vi kan desværre ikke nå at svare alle kommentarer. Hvis du har et konkret spørgsmål, er du velkommen til at bruge vores gratis brevkasse Spørg Bolius. Hvis vi dog besvarer spørgsmål, er det bedst muligt ud fra generel viden og ud fra de oplysninger, du giver os, men husk, at et generelt svar aldrig kan erstattes af konkret rådgivning på stedet. Derfor kan Bolius ikke påtage sig ansvar for eventuelle konsekvenser ved at anvende svaret.

Bolius - et helejet Realdania selskab