Tema

Jul i boligen

Få en god jul i hjemmet. Se, hvordan du gør klar til jul, undgår indbrud og brand og få gode råd om stearinlys og juletræer, og hvordan du pynter op og rydder op efter julemaden.

Undgå indbrud og brand i julen

Julen er hjerternes fest - eller det siger man. Men for mange er det samtidig en tid som er præget af indbrud og brand i hjemmet. Det er altid ubehadegeligt at opleve indbrud, læs derfor med her, og se hvordan du kan undgå at tyven kigger forbi til jul. Derudover er julen også en tid, hvor der tændes mange stearinlys, hvilket resulterer i øget brandrisiko. Det er derfor vigitgt at tage sine forholdsregler, og have respekt for flammerne.  

Gode råd om juletræer

Juletræet er for mange mennesker, et af de vigtigste elemner ved julen. Træet tjener flere funktiner, da det både skal fungere som pynt og samtidig er en del af aktiveterne på selve juleaften. Når det helt rigtige juletræ er fundet, er det derefter vigtigt at det kan stå lige, og se friskt ud længst muligt. læs med her, og få gode tips og råd om juletræer, og bliv klogere på danskernes juletraditioner.