Hjem til den tredje alder

Er du begyndt at overveje, om du skal blive boende eller måske flytte i et seniorbofællesskab, når dit arbejdsliv nærmer sig sin afslutning?

Så klik dig ind på vores projekt Hjem til den tredje alder, så du kan tage stilling i god tid. Læs, hvad andre har gjort, og tag en test, der kan hjælpe dig på vej.

Tag testen her

Magasinet Bolius

Gratis magasin om hus og have - i dette nummer har vi fokus på genbrug.

Genbrug er godt for klimaet, men svært at praktisere, når det gælder byggeri.  Men nye toner er på vej. Vi har besøgt et etagebyggeriet Ressourcerækkerne, hvor materialerne primært er genbrug. Genbrug er også det store omdrejningspunkt i Kim Bjærres hus i Hornbæk. Han kunne aldrig drømme om at gå i Ikea for at købe nyt til boligen.

Læs magasinet her Bestil magasinet

Bo trygt!

Det nytter at sikre mod indbrud

Det behøver ikke koste dig noget at sikre din bolig mod indbrud. Bestil et indbrudstjek til 0 kr. i dag og få hjælp og konkrete råd til at forebygge indbrud på botrygt.dk. Så er du i gang.

Bo trygt! arbejder for at sænke antallet af indbrud og øge trygheden i danske hjem. Bag indsatsen står TrygFonden og Realdania sammen med Bolius og Det Kriminalpræventive Råd.

Læs mere

Bolius - et helejet Realdania selskab