Vi gør dig klogere på din bolig

Videncentret Bolius arbejder for at forbedre din livskvalitet ved at gøre dig klogere på alt det, der handler om din bolig.

Sov godt om natten - husk udluftning og åben dør

Luften i børneværelset eller soveværelset bliver dårlig, hvis den får lov at stå stille. Og dårlig luft kan give hovedpine, træthed og koncentrationsbesvær. Ved at følge to enkle råd, kan du sikre et godt indeklima om natten. 

  • Luft ud med gennemtræk inden sengetid. 
  • Hold døren åben til værelset om natten. 

Vi gør dig klogere på klimasikring

Undgå oversvømmelser

Klimaforandringerne betyder, at problemer med oversvømmelser efter skybrud eller stormflod bliver hyppigere og voldsommere i fremtiden. Men er din bolig i risiko for at blive oversvømmet?

Tjek din risiko

Mere viden om skybrud, stormflod og klimatilpasning

Undgå indbrud - og Bo trygt!

Antallet af indbrud i private hjem skal nedbringes markant og danskerne skal være tryggere i egen bolig. Det er de to formål i kampagnen Bo trygt!, hvor Videncentret Bolius er partner sammen med Realdania, Trygfonden og Det Kriminalpræventive Råd.

Sidstnævnte står bag Nabohjælp, der for mange danskere vil være det bedste middel til at undgå indbrud. Gennem deres app kan du nemt finde andre nabohjælpere i dit område og I kan fx koordinere feriehjælp og udveksle erfaringer. 

Du kan hente appen gratis her: