Behovet for at bo godt ændrer sig ikke med alderen. Men de krav, din bolig skal opfylde, ændrer sig nok. Hjem til den tredje alder er for dig, hvis børn er fløjet fra reden og hvis liv som pensionist står for døren. Få inspiration til det gode boligliv her.

Følg Marianne og Steens liv i et seniorbofællesskab

Der er mange overvejelser og udfordringer i jagten på det næste hjem. Marianne Albertsen og Steen Kjærsgaard har valgt deres og flytter i foråret 2019 ind i seniorbofællesskabet Kamelia Hus i Valby.

Læs serien

Abelones blog

Abelone Glahn bor sammen med sin mand på Falster. Børnene er flyttet, og snart bliver det ægteparrets tur: De har lyttet til rådet om at flytte i tide, og Abelone blogger her om processen bag denne fase i livet. 

Læs bloggen

Hvilke bofællesskaber er der i Danmark?

Du skal skrive dig op i god tid, hvis du skal have chancen for at flytte i seniorbofællesskab. Se her, hvordan du finder ud af, hvor der er bofællesskaber i nærheden af dig.

Find bofællesskab

Test: Er bofællesskab noget for dig?

Er du til bofællesskab eller er du mere til hus, have og ligusterhæk? Tag testen og få inspiration til, hvordan du skal bo i fremtiden.

Tag test

Bliv ikke boende for børnenes skyld

- Vi ville ikke være kustoder i et museum over vores børns barndom, siger Knud Ebbesen, som var med til at stifte et bofællesskab i Nødebo på Sjælland.