Hvepsebo gav ild i kompostbunken

Læser hældte benzin på hvepsebo i kompostbunke og satte ild til - men hvepseboet var ikke det eneste, der brændte…

Tegning af mand, der hælder benzin på kompostbunke

Ilden nøjedes ikke med at brænde hvepseboet af.

Illustration: Lars Andersen

- Jeg opdagede, at jeg havde fået et hvepsebo i min kompostbunke. Hvad gør man så? Man brænder det af.

Jeg hentede benzin, et stykke haveslange og en tragt. Haveslangen blev stukket godt ned i Hvepseboet. Masser af benzin ned gennem tragten og så en tændstik til. Jeg lod det brænde i ca. 1 minut, hvorefter jeg hældte en kande vand på. Så var det klaret.

LÆS OGSÅ: Gødning

Ild i kompost og hegn - og fat i haveslangen

Jeg gik ind og satte mig ved computeren. Efter 10 minutter så jeg, det røg udenfor, men tænkte bare, at der var nogen, der brændte haveaffald af. Røgen tog til, så jeg ville da lige se, hvad det var.

Da jeg kom udenfor, så jeg, at min egen kompostbunke stod i flammer sammen med hegnet, der omkransede det og plankeværket. Fat i haveslangen. Denne gang blev der hældt vand på i 15 minutter. Pinligt.

LÆS OGSÅ: Kompost

Send din sjove gør det selv-historie til os

Har du lyst til at fortælle om dine eller andres ikke så vellykkede projekter i hus og have, så send historierne til os. Alle historier, der bliver offentliggjort på Bolius.dk, præmieres med 2 flasker rødvin.

Gør det selv-historierne skal være sjove og må ikke ende med alvorlig personskade. Historierne kan både være noget, du selv har gjort, har oplevet, eller har fået fortalt fra fx familie, venner og bekendte – eneste betingelse er, at de skal være sande.

Historierne bliver løbende bragt på Bolius.dk og i Bolius Nyhedsbrev. De bringes anonymt og vil blive ledsaget af en sjov tegning.

Sådan gør du

Send din historie til kgr@bolius.dk og skriv ”Gør det ikke selv” i emnelinjen. Husk både at fortælle, hvad der skete, og hvordan det endte. Skriv dit navn og adresse, så vi kan sende de 2 flasker rødvin til dig.

Vi kan desværre ikke nå at svare alle kommentarer. Hvis du har et konkret spørgsmål, er du velkommen til at bruge vores gratis brevkasse Spørg Bolius. Hvis vi dog besvarer spørgsmål, er det bedst muligt ud fra generel viden og ud fra de oplysninger, du giver os, men husk, at et generelt svar aldrig kan erstattes af konkret rådgivning på stedet. Derfor kan Bolius ikke påtage sig ansvar for eventuelle konsekvenser ved at anvende svaret.

Bolius - et helejet Realdania selskab