Danmarkskort

Med Bolius' klikbare Danmarkskort kan nu opleve Danmark på en ny måde. På de forskellige Danmarkskort kan du se tal og statistik for dit lokalområde og sammenligne med udviklingen for hele landet. Du finder alt fra huspriser til skybrud, vandskader og bredbåndsforbindelser.

Udvalgte Danmarkskort

Indbyggertal

Indbyggertal

Indsigt

Ajourførtdato: torsdag 14. april 2016

Se indbyggertallet i ca. 1.550 danske byer på dette Danmarkskort, og udviklingen i befolkningstallet fra 2007 til 2016. Kortet er lavet ud fra Danmarks Statistiks befolkningsstatistik.

Se huspriserne i din kommune de sidste 20 år

Se huspriserne i din kommune de sidste 20 år

Indsigt

Ajourførtdato: tirsdag 19. juni 2018

Se på vores Danmarkskort, hvordan huspriserne i alle landets kommuner har udviklet sig de sidste 20 år. Se også, hvor priserne er steget og faldet mest det sidste år.

Ejendomsvurderinger

Ejendomsvurderinger

Infografik

Publiceret: tirsdag 10. december 2013

Se, hvor højt husene i din kommune i gennemsnit blev vurderet til i 2011, og hvor meget ejendomsvurderingen steg og faldt i forhold til 2010 på Bolius' Danmarkskort. Se også, hvor meget grundværdierne steg fra 2010-2011.

Fjernvarmepriser

Fjernvarmepriser

Infografik

Ajourførtdato: søndag 14. december 2014

På dette Danmarkskort kan du se, hvor stor forskel der er på fjernvarmepriserne på at opvarme samme hus, og hvor dyrt dit fjernvarmeværk er i forhold til andre.

Bolius - et helejet Realdania selskab