Interaktive guides

Med vores interaktive guides gør vi det nemmere for dig at lave individuelle beregninger, få overblik over udviklingen i fx priser og forstå komplekse sammenhænge. Prøv fx vores Danmarkskort og apps.

Apps

Husets Kalender - gratis app til boligejeren

Husets Kalender

Publiceret: fredag 27. september 2013

Husets Kalender er en gratis og reklamefri app til iOS og Android fra Bolius, der giver dig overblikket over de vigtigste opgaver, så du kan vedligeholde dit hus og din have – måned for måned.

Magasinet BEDRE HJEM

Magasinet BEDRE HJEM

Publiceret: fredag 29. august 2014

Få relevant og vigtig journalistik for dig som boligejer i boligmagasinet BEDRE HJEM. Læs om alt fra håndværkerfusk til kommunalt bøvl og fordyb dig i temanumre om køkken, naboskab og energi. Også som app til iOS og Android.

Førstehjælp til dit hus

Førstehjælp til dit hus

Publiceret: fredag 27. september 2013

Hvad gør du, hvis radiatoren lækker, der er vand i kælderen eller ild i gryden? Få hjælp straks, hvis noget går galt i din bolig, med Bolius gratis app ”Førstehjælp til dit hus”.

Danmarkskort

Indbrud

Indbrud

Infografik

Ajourførtdato: mandag 30. januar 2017

Se, hvor hårdt din kommune er ramt af indbrud sammenlignet med andre. Tjek, hvor mange indbrud der har været i beboelse siden 1. kvartal 2007, indbrud pr. indbygger og opklaringsprocent.

Se huspriserne i din kommune siden 1992

Se huspriserne i din kommune siden 1992

Indsigt

Ajourførtdato: mandag 18. september 2017

Se på vores Danmarkskort, hvordan huspriserne i alle landets kommuner har udviklet sig fra 1992 og til nu. Se også, hvor priserne er steget og faldet mest det sidste år.

Indbyggertal

Indbyggertal

Infografik

Ajourførtdato: torsdag 14. april 2016

Se indbyggertallet i ca. 1.550 danske byer på dette Danmarkskort, og udviklingen i befolkningstallet fra 2007 til 2016. Kortet er lavet ud fra Danmarks Statistiks befolkningsstatistik.

Ejendomsvurderinger

Ejendomsvurderinger

Infografik

Publiceret: tirsdag 10. december 2013

Se, hvor højt husene i din kommune i gennemsnit blev vurderet til i 2011, og hvor meget ejendomsvurderingen steg og faldt i forhold til 2010 på Bolius' Danmarkskort. Se også, hvor meget grundværdierne steg fra 2010-2011.

Bolius - et helejet Realdania selskab